Grind – mala

Som ni kanske vet har ju Rodriguez och Tarantino slagit sina feta påsar ihop ännu en gång för att göra Grindhouse. En (eller 2) slags hyllning till 70-talets exploitationrullar, som Last House on the Left, Last House on the Edge of the Park eller Last House on Dead end Street (Den sista är att föredra). De gör varsin film och slår ihop dem till en visning, likt dem paketvisningar man bjöd den amerikanska Drive-In publiken på runt 70 – 80 talet. Allt hade varit bra, faktiskt mer än bra, om det inte hade varit så att bolaget bestämt sig för att vi, alla som inte bor i USA, inte är redo för två filmer på raken och således tänker förvandla hela kalaset till två separata premiärer … Va fan!? Och det är verkligen inte så att jag är besatt av varken Rodriguez eller Tarantino, men helhetskonceptet verkar sjysst och trailern är grym. Samt att man (i USA) tänkt att ha 2 fake trailers emellan de båda filmerna gjorda av Eli Roth och Rob Zombie … ni fattar! Vad händer med detta? Kolla in Eli Roth’s trailer här så blir ni lika ledsna som jag.

En liten parentes, det finns inget värre än folk som intresserar mig, detta gör mig rasande. Jag kan bli så jävla passionerad, ska bara ha ha och ha. Mer. Det var så med Woody Allen, Buñuel, Jess Franco (vilket var jävligt jobbigt då han gjort typ 200 filmer). Och det slutar alltid med bråk … dagens stora sanning, bara lite hemlig.