Svampar

Oki, försök hänga med här!

Denna blogg är inspirerad av filmen Human Traffic!(dir. Justin Kerrigan, 1999) Vet inte hur många som har sett denna fantastiska film från england. Regissören var endast 23 år gammal när den gjordes och den innehåller bland annat en j**la massa droger. En drog som den inte tar med är dock svamp, men när jag tittade på filmen (än en gång) tidigare i kväll, började jag fundera just på svamp (som drog) och började leka med orden på de olika språken. Svenskan är ett väldigt fattigt språk egentligen. Tänk er bara. Vi har praktiskt taget samma ord för svamp, svamp i underlivet, fotsvamp, mögelsvamp osv, Jag menar, tänk er bara om vi skulle använda dessa ord på engelskan, hur skulle det låta… -sorry, darling, Id prefer not to take my socks off, Ive got foot mushrooms between my toes!

Just think about it for a while! Svengelska, here I come!

Oki, detta var en avstickare, men dessa måste få förekomma!

Kram H

En kommentar till “Svampar”

Kommentarer inaktiverade.