#%&”¤

cat_fight.gif

Det fruktansvärda har hänt, någon har kapat mitt Facebook konto och besudlat det med märkliga bilder och meningskonstruktioner jag menar mig vara för mer för. Jag vet vem personen i fråga är och har anmält denne. Snart är du fast!

Redan för tre år sedan bespottade jag Internet och dess bredbandade ivrighet, det osade snusk och fiffel lång väg. Jag hade rätt, ingen kan hävda det motsatta, inte ens en viss filmkritiker vars största intresse verkar vara att egogoogla sig själv.

Dagligen begås bedrägerier online, varje timme förlorar någon sina yttersta besparingar, då och då händer det att fel bilder hamnar i fel sorts händer; nätpiraternas händer. Dessa är det koncentrerade smuts som tekniken fört med sig, vad som kommer att kvarstå vid tidens ände. Ni är den nya tidens skräck!