Betala tillbaka

Jag tror att jag kan tillföra ännu en fiende till min lista, vet inte riktigt hur det går till egentligen men jag tror att det har med missförstånd att göra. Hoppas bara att det löser sig. Men det är inte bara upp till mig, eller?

Toppar kvällen med sköna Torso från 1973, DVD släpp från Njuta Films: Studio S. Sergio Martino kunde få till det så jävla bra när han bara ville. Vilken stämning alltså och musiken. Dock inte bättre än den psykedeliska All the Colors of the Dark, där fungerar allt som det ska. Torso har en del effektmissar som drar ned betyget en aning.

Rätt sugen på att se James Wans Death Sentence. Kevin Bacon har någonting i blicken som inte inbjuder till valfrihet. Sedan är ju också filmer där folk bara ger igen som fan nästan alltid bra. För länge, länge, sedan, innan ni var födda och jag var medelålders var det Michael Douglas som gav igen i Falling Down. Jag minns hur besviken jag blev på att filmen inte bara handlade om just detta utan även om försoning och pappaliv … ryktet säger att Death Sentence inte begår det misstaget.