Två tummar upp för Scorsese och Banksy

Två tummar upp

Denna vecka är det premiär för en stor nyhet på Film.nu: Två tummar upp!

”Två tummar upp” är vårt nya, finaste omdöme som ges till filmer som är något utöver det vanliga. Filmer som vi själva skulle ge en Oscar om vi bara kunde.

Först ut att få detta omdöme är Banksys ”Exit through the gift shop” och Martin Scorseses ”Shutter island”.

Film.nu byter skinn

Idag visar Film.nu upp sitt nya, fräscha ansikte!

Vår nya layout har smygpremiär (i betaform) på vår startsida och våra recensionssidor. Inom kort kommer hela Film.nu att ta på sig sina nya kläder. Vi vill gärna ha dina synpunkter på vår nya layout – vad är bra respektive dåligt? Inom en snar framtid är det också dags för ett par spännande, nya avdelningar på Film.nu, så kom tillbaka snart och se vad vi har i bakfickan.

Vinn årskort och biljetter till Stockholms filmfestival

Stockholms Filmfestival 2009 – Vinn årskort och biljetter till vinterns festival här på Film.nu!

I samarbete med 20-års jubilerande Stockholms filmfestival delar Film.nu ut årskort och biljetter till valfria visningar under vinterns festival!

1-5 pris: 1 årskort samt 3 biljettvouchers till Stockholms filmfestival 2009.
5-10 pris: 1 årskort samt 1 biljettvoucher till Stockholms filmfestival 2009.

För att vara med i utlottningen av biljetter och årskort måste du svara på följande tre frågor. Du får gärna gå in på www.stockholmfilmfestival.se och leta efter svaren.

Tävlingen är avslutad. Tack för alla bidrag!

Stockholms internationella filmfestival pågår 18-29 november. Tolv dagar fyllda med 180 filmer, regissörer och skådespelare som möter dig på biograferna, seminarier och härliga red carpet-visningar. Se de senaste filmerna först av alla!