Transigt

Michael Bay har hittat hem. Transformers är hans bästa film sedan … The Island. Transformers är det nya Beverly Hills, det senaste kaffet, en Pepsi med äpplesmak (otroligt god förresten). Jag är förvånad men erkänner mig besegrad, aldrig att jag förväntat mig något liknande. Med ett barns lekfullhet matar Bay på med robotporr i full hastighet och levererar underhållning, vilket visar sig funka rätt bra på film. Underhållning är underskattat! Och det kommer en 2a snart! Bara han kunde skippa de mest bombastiska tonerna och de slibbigaste färgjusteringarna så vore allt väl.

Elake Alex lägger ner bloggandet, lite tråkigt är det allt. Jag kommer särskilt ihåg en lustighet som han postade för ett halvår sedan där han tog en stillbild av sig själv, fast det var ingen stillbild utan efter 30 sekunder så gjorde han ett utfall mot kameran. Gud vad jag blev rädd!