Filmfestival på gång

Martin Munthe vill att jag ska använda Moviestorm, det vill jag med men inte min sega jävla dator som bara hänger sig hela tiden! :-( Men snart ska jag köpa mig en ny :.), en som alltid ställer upp och som man kan installera med det där nya flytande bredbandet, då kan man surfa överallt: på en parkbänk eller vid en gravsten. Man bestämmer själv! I så fall ska jag aldrig surfa hemma utan bara på konstiga och moderna ställen, moderna museets toalett kanske eller i en biosalong mitt under filmfestivalen. Eller vad sägs om uppe i Kaknästornet. Men jag vet inte, jag tror det först när jag får se det, jag har blivit lurad så många gånger … åhh mitt största gissel är den filantropiska ådra uti vilken blodet mitt forsar.

På onsdag släpps biljetterna till Stockholms Filmfestival, be there or be square. Det är verkligen så. Man kan snacka hur mycket skit om festivalen som helst (och det har jag också gjort), men när det väl gäller så är den bäst i Sverige och gillar man verkligen film så finns det inga, INGA, ursäkter! Hoppas , hoppas, hoppas att de visar Argentos Mother of Tears. Hoppas, hoppas, hoppas att Argento besöker festivalen!