Undersökande Journalistik 08-02-10

Efter att i vilande tillstånd tagit del av världen och bla bla bla, har jag bestämt mig för att återkomma till min blogg Undersökande Journalistik.

Internet: ämnat för kunskap och kritik, oftast missbrukat. Internet.

Jag har ett förbannat jävla ansvar gentemot folket där ute som faktisk tycker om film och som inte bara roas av att tycka om film, och övrigt larv. Mitt ansvar sträcker sig längre än den bredaste bredbandsbredd och går i stort sett ut på att informera om essentiell kultur och djur. Ni minns väl dagens djur? Kanske kan min blogg väga upp för all denna passivitet och mjäkighet som råder där ute i den stora världen, för att inte tala om bloggvärlden. Jag är så trött på all skit!

Nog för denna gång, nu skall jag berusa mig på folköl och trailers, tårar och Raro Video. Märk mina ord: ni kommer ej att slippa undan utan bestående ärrvävnad; skärpan mina ord bär rispar djupt.

God Jul!