Ett av dagens många val

Jag vill gärna inte erkänna det, även om jag nu är på väg, men alla ni som legat sömnlösa efter en sjysst uppföljare till 80-tals klassikern The Lost Boys kan halvt om halvt andas ut: den är här och den är ok. Lost Boys 2: the Tribe levererar musiken, elden och Corey Feldman på samma sätt som då. Faktum är att 2:an nästan skulle kunna ses som en remake av 1:an om det inte hade varit för alla små blinkningar till just denna som man lyckas klämma in var och varannan minut. Lite kul men samtidigt gör dessa att Lost Boys 2: the Tribe inte går att ta på allvar. Kul för stunden visst men ingen klassiker som den första. Men så ingår man väl kanske inte i målgruppen längre heller … suck, den som ändå vore ung och oskuldsfull igen.

Dagens djur: vampyr

En kommentar till “Ett av dagens många val”

  1. Av en ren händelse fick jag igår tummen ur och skrev en recension av LOST BOYS: THE TRIBE i min blogg. Kolla in den för lite mer fakta kring omständigheterna runt den rullen.

Kommentarer inaktiverade.