Seriesnack.

Jag känner mig snärjd. Inte nog med att ngn smutsar ner Internet med mitt namn. Ja, ngn utger sig för att vara mig och skriver utstuderat idiotiska inlägg på diverse bloggar. Vad denne person inte vet är att jag katalogiserar alla inkommande IP nr i en liten (433 sidor) bok under min vattensäng för att en dag radera dem. Ingen är anonym på Internet, The Internet. Ingen kommer undan mina knubbiga händer och INGEN parodierar mitt intellekt utan att först fråga mig.

Utöver detta så har jag ännu en gång begått misstaget att sätta mig in i för många serier på en gång. Jag engagerar mig just nu i Dexter S3, Sons of Anarchy, Mad Men S2, True Blood, Californication S2 och det börjar bli svårt att hålla koll på avsnitten. Men det är väl kanske ett lyxproblem. Ska man utse en vinnare hitills så får det nog bli Mad Men. Som Spanarna på Hill Street utan poliser …

En kommentar till “Seriesnack.”

Kommentarer inaktiverade.