Min önskelista

Är det korrekt att säga sisåhär: juletider är den bästa av tider? Nja, jag vet inte. Till och börja med så är julen en kristen högtid, något som slår an en smutsig klang i mitt sataniska svarta hjärta, fortsättningsvis så handlar julen mest om barn, barn, barn och inte särdeles mycket om mig, mig, mig, vilket ju är tråkigt. För det tredje så får jag fan aldrig vad jag vill ha i julklapp. Det har gått så långt att jag slutat önska mig någonting, så jag slipper bli så besviken. Men, för dig (eller kanske er?) stackars läsare har jag beslutat mig för att göra ett undantag. Det hade varit förbannat kul att få Ain’t it Cool News – skribenten Verns bok Seagalogy: A Study of the Ass-Kicking Films of Steven Seagal i brevlådan någon gång under julen. Enligt Weird-Science-Per är den fantastisk och varför skulle den inte vara det, allt talar ju för det. Framför allt så ligger tydligen fokus på de 201 filmer som gått direkt till DVD och vägrats biodistribution; Seagals egna små pärlor …

Förresten så har jag äntligen fått till en intervju med min barndomsidol Jörg Buttgereit (Nekromantik, Der Todesking) så snart bär det av till Berlin för lite snack om döden, stympningar och nekrofili. Underbart.

Dagens djur: tomte