En fantastisk Oscarsgala!

Så var årets Oscarsgala över för denna gång. Jag tyckte det var en underbar tillställning och det sista montaget innan ”bästa film” delades ut fick mig verkligen att minnas varför jag gillar film så mycket. Så snyggt att med hjälp av klassiska klipp blicka bakåt för att förstå varför filmen är där den är idag. Tror också det behövdes efter ett antal ganska gnälliga inlägg från min sida, som enbart har pekat på olika filmers brister, och inte alls lyft fram något positivt. Så detta var bra medicin.

Vi bjöds inte på några jätteskrällar direkt, förutom att Sean Penn snuvade Mickey Rourke på priset. Men även det var kanske inte helt oväntat? 17 av 24 rätt för mig i tippningen. Hur gick det för er?

Publicerat av

Oskar Dahlbom

Filmintresserad medievetare bosatt i Lund. Ursprungligen från Gotland. Nybliven pappa till världens finaste Gusten.