Pressat

Vad var det jag sa för en tid sen om ketchupflask-effekten?

Att Sova och Drömma om Mat blev hedersomnämnd på Uppsala Kortfilmfestival i lördags OCH den har gett mig en nominering till 1 km film på Stockholm Filmfestival! Jättekul! Hej filmsverige, vi ses igen i november!

Eva-Marie Elg och Kolbeinn Karlsson mottager hedersomnämningen på Uppsala Kortfilmfestival 2009

Förutom att vi hamnade på bild i Uppsala Nya Tidning så fick jag även lite press i Dalarnas Tidningar nu i oktober.

Uppsala Kortfilmfestival var utöver hedersomnämningen helt kanon och jättetrevligt. Oj vad jag blev förälskad i Ariel Kleimans kortfilm YOUNG LOVE. Mest förälskad blev jag i den otroligt begåvade skock lamadjur, men ännu mer förvånad blev jag att se att filmen faktiskt var australiensk.

Publicerat av

Emie

Jag äger och driver det nystartade produktionsbolaget Happy Endings Productions Ltd som är baserat i Dalston, östra London. När jag är ledig från projekt så arbetar jag på The Rio, som är en självständig kvartersbiograf och en av Londons mest omtalade hemliga oaser.