Nyårslöfte

Nytt decennium, nytt liv, nytt inlägg. Nya upplevelser, nya problem, nya sena nätter och tidiga mornar; nya utmaningar, nya filmer, nya sorger, nytänkande och en ny Film.nu! Januari 2010 är enligt datorn redan slut och kommer aldrig igen.

Ja, det är bara att tuffa på framåt, även fast man ältar, kollar på repriser och lever på minnen, för tiden tickar bara på, aldrig tillbaka.

Så vad har jag för nytt att komma med? Jo, en konkret sak är att det definitivt blir en uppföljare till min och Kolbeinn Karlssons Att Sova och Drömma om Mat. Så småningom. Under tiden kan ni gå och se Kolbeinns orginalteckningar till just Att Sova och Drömma om Mat under serieutställningen på Nordiska Akvarellmuseet som öppnade igår.

Det andra jag kan bjuda på är två artiklar där jag pratar på om lite olika projekt och tankar kring dom; Svenska People håller ett öga på mig och Dalstons härligt speciella filmklubb The Pictures har nyligen lanserat deras The Pictures Underground Film Zine där jag blev intervjuad.
Är det svårt att läsa texten på den sistnämnde så kan man köpa fanzinet från Rough Trade för bara £2.

Sen måste jag bara avsluta med att förbanna den förbannade sjukdomen cancer! Alla har vi våra karriärer, drömmar och hopp för framtiden, men när som helst kan våra planer stoppas av att vi blir sjuka.

12-årige Gustavs familjs insamling till barncancerfonden har nått sitt ursprungliga mål, men hans behandling har inte hjälpt. Ge honom ett leende genom att skänka en liten slant till deras insamling här eller tänk på någon annan insamling eller cancerfond.

Publicerat av

Emie

Jag äger och driver det nystartade produktionsbolaget Happy Endings Productions Ltd som är baserat i Dalston, östra London. När jag är ledig från projekt så arbetar jag på The Rio, som är en självständig kvartersbiograf och en av Londons mest omtalade hemliga oaser.