Sveriges Internationella Kortfilmsvecka

Min och Kolbeinn Karlssons film Den Svarta Sjön (se trailer här) tävlar i den Svenska tävlingssektionen på Uppsala Internationella Kortfilmfestival, 24 – 30 oktober.

Kom och se den när den visas i program nr 4 på Slottsbiografen den 25/10 klockan 17 samt den 29/10 klockan 11.

Vinner vi, kvalificerar filmen att nomineras till en Oscar. Övertyga juryn och du blir tackad i sluttexterna – Whoop, tänk er äran – och vi lovar att dra med dig till Hollywood för att arbeta din charm även på The Academy!

Drar till med vår fina filmaffisch igen, för jag känner mig som en stolt mamma:

A Film by Eva-Marie Elg & Kolbeinn Karlsson

 

Jag älskar Kortfilmfestivalen i Uppsala!
Främst för att de gav vår tidigare produktion Att Sova och Drömma om Mat ett hedersomnämnande, men också för att jag hyser stor respekt för en festival som har hyllat kortfilmsformatet i så många som trettio år. Sen att jag själv jobbade som voluntär för festivalen som tonåring, är ytterligare en grund till min kärleksförklaring.

Uppsalas Kortfilmfestival har varit en del av hela mitt självständiga liv – från fattig mediastudent i Uppsala till fattig kortfilmskapare i London idag – och jag är inte nöjd förrän jag har ett retrospektiv där någon gång i framtiden.

Publicerat av

Emie

Jag äger och driver det nystartade produktionsbolaget Happy Endings Productions Ltd som är baserat i Dalston, östra London. När jag är ledig från projekt så arbetar jag på The Rio, som är en självständig kvartersbiograf och en av Londons mest omtalade hemliga oaser.

2 reaktioner till “Sveriges Internationella Kortfilmsvecka”

  1. Allt kulturarbete och film
    beror på självsäkerhet äkta och snyggt
    Bra

Kommentarer inaktiverade.