Sammanfattning

Julen slut och marzipanen också, jag fick inga mail så jag åt upp allt själv! Sån är jag, bara äter och slaffsar tills att ingenting, blott intet, finns kvar.

Sthlm igen och cirkus 300 mail som ligger och väntar. 1 av värde, tror jag först, tills jag kommer på mig själv med att inte ha några pengar, tills jag kommer på mig själv med att faktiskt HATA SubDVD (som mailet kommer ifrån) och hela deras blåsmutsiga verksamhet, från deras fejkobskyra prettofadäser till de sadistiska priserna. Jag drev för ett tag sedan nätaffären SocietyDVD. Den är nu nedlagd (och jag vill passa på att tacka alla mina 10 kunder), för att: 1, inte tillräckligt många kunder. 2, konkurensen från affärer som SubDVD var för stor. 3, avsaknaden av reklam. Det gick alltså inte så bra … dock så står jag fortfarande fast vid mina principer, av vilka den främsta var: ligg alltid minst 100 kr under SubDVD i pris. Vilket inte var ngt som helst problem. Ta tex släppen från Raro Video. Jag köpte in dem för 80 kr st, sålde dem för 150. Övriga affärer som säljer dem tar minst 300 kr … Detta om detta, slutsatsen man kan dra är väl (en av dem iaf) att människor i allmänhet litar mer på höga priser, de associerar storslagna nummer med kvalitet; se NK och SubDVD tex (vilken jämförelse). Självklart både en synd och en skam. Men jag hade iaf jävligt roligt och tjänade på det, i film … Så jag kommer nog att göra det igen ngn gång … i … framtiden. Sug på den tjocka, du Darkesvin!

Läser förresten Lotta Lotass Min Röst Skall nu Komma från en Annan Plats i Rummet, seriemördarlitteratur som är så fin och poetisk att man bara längtar till lite hederlig Ed Gein estetik. Hans mamma var hans bästa kompis. Men annorlunda och bra, tycker jag!

Annars var julen: 2 biobiljetter, 1 bok, 1 DVD.