Snälla Lotta…

Igår återvände jag till ett tidigare liv, det kändes nog ungefär som det känns för dem i reklamen. Jag fikade på riktigt, på mitt sätt. Café Edenborg i Sthlm, med en bok och en kompis samt kaffe och kaka. På mitt sätt innebär alltså en timmes intensivt läsande, 10 min insupande av lokal och ca 30 min snabbt replikbollande. Jag pratade även kort med killen som jobbade bakom disken. Han hade mage att rekommendera grädde till chokladkakan, även efter jag tackat nej. Så jag tackade ja. Det var inget bra val, men jag får skylla på chocken.

Väntar på svar från Lotta Lotass ang en filmmanusbearbetning av hennes långtråkiga fantasi Min Röst Skall nu Komma … En märklig bok med korta partier av litterär magi som bara gjort sig så jävla bra på film. Så snälla Lotta, ring mig nu och jag skall göra dig såå nöjd. Bra så?

Såg om The Squid and the Whale igår och insåg återigen att det redan nu är en blivande klassiker. Det krävs mycket av en inrutad skådis som Jeff Daniels att byta spår så radikalt.