Äntligen helg

Under pseudonymen ”Slaktarmästare Franky” (Armin Meiwes) annonserade den tyska kannibalen efter frivilliga offer i diverse tidningar och på internet. Han fick flera svar. Av detta och vad som sedan hände har Marian Dora skapat filmen Cannibal. Enligt den resarch jag gjort ska den vara av det mer osmakliga slaget. Bland annat ryktas det om en scen uti vilken tysken med stort engagemang gnager av offrets (the Flesh) penis … Bara för att förvärra allt ännu mer kan man ju tillägga att filmen är baserad på det autentiska filmmaterial som faktiskt spelades in under själva … ehh, måltiden.

Min beställning är gjord, här kan ni göra er: JAG ÄLSKAR EXTREMA GORE-HOUSE PRODUKTIONER DÄR EN NAKEN MAN ÄTER UPP EN ANNAN NAKEN MAN EFTER ATT DE LEKT EROTISKA LEKAR MED VARANDRA.

Äntligen helg. Helgen är helig! 

Igår kväll blev jag så deppig då jag efter en minuts matematik kom på att jag bara har cirkus 2 timmars fritid per vardag. Det blir inte mer. Jag sitter i soffan, ser på film, borstar tänderna. Ibland blir det ingen film utan bara TV. 2 timmar är inte mycket. Efter 3 minuters, mycket simpel, matematik kommer jag fram till att mitt liv (fram tills att jag fyller 50) erbjuder en sammanlagd fritid på 18 000 timmar. Det blir iofs rätt mycket tid om man enbart kollar på Cannibal, eller kanske splittar tiden med att även spana in Dazed and Confused … Men så har man ju familj också … hur ska det här gååååååå.