Basketfilmer

Läste ett intressant blogginlägg av Andrea Reuter tidigare idag. Hon har blivit inbjuden att prata basketfilm i ett av de kommande halvtidsprogrammen som ska sändas under NBA-matcherna på TV400. Som självutnämnd expert på basketfilmer kände jag att jag var tvungen att väga in på ämnet och postade således en liten kommentar på hennes inlägg. Vi får se om den dyker upp snart, annars återkommer jag med min basketfilmsvisdom här.

Ikväll ser det ut som att ett av två ”äntligen!” slutligen ska kunna utropas. Antingen kommer jag iväg på bio, valet står just nu och väger mellan Darling eller Pan’s Labyrinth. Om det inte blir bio ska jag hyra Farväl Falkenberg (om den finns inne den här gången) och slutligen få se vad hypen handlar om. Hur som helst kommer åtminstone en apa hoppa ner från ryggen ikväll. Äntligen.

Publicerat av

Oskar Dahlbom

Filmintresserad medievetare bosatt i Lund. Ursprungligen från Gotland. Nybliven pappa till världens finaste Gusten.