En film man borde gjort själv

Man vill gärna inte se sig som en avundsjuk och smått bitter människa, om man nu inte är gubbe. Men när man läser Berlinale 2007 så kan det inte hjälpas. Jag blir så avis att jag blir arg och slår hårdare på mitt tangentbord, dammet från under ryker. Berlin … film … och så mycket, mycket mer. Det verkar helt enkelt vara en fantastisk festival! Skriv upp mig som bloggare på nästa tack! Och, förresten, kläm in Sundance där i mellan också.

Vad gäller filmerna på årets Berlin-incident så är det en som känns extra viktig, för mig, och det är Mitchell Lichtenstein’s Teeth. Vilken jävla idé! Och förlåt mig, jag måste bara dra grejen med rullen på en gång. Läs snabbt och du missar spoilern. Det handlar alltså om en tjej med ett litet gnagande monstrum mellan benen … Ännu en film, av många, man borde gjort själv … flera sådana: Basket Case, Der Todesking, Battle Royale, Chuck & Buck, Them mm mm mm.