Först ut

Gårdagen blev en besvikelse. När TV:n skulle till att manglas med både the, rostade och ett allseende milt bedömande öga slutade det istället med svalda svordomar och krampande knogar bakom ryggen; Top Model var inställt till förmån för ngn lek vid namn fot-boll. Ännu en gång har man blivit bränd av herr TV. Och ja, jag är inte helt dum i huvudet, jag vet att det är många som helt och hållet tappar respekten för mig när jag nu avslöjar min förkärlek för amerikanska dokusåpor, men ska vi vara personliga så ska vi fanimej vara personliga! Detta var dagens hemlighet.

Mitt jobb på STRIX är nu avslutat, det blir inget mer. Jag hoppas att jag satt ett djupt och brett avtryck, att de aldrig kommer att glömma mig. Som tack för hjälpen har jag lämnat ett par rapporter där jag avslöjar kollegor som sysslat med fuffens. Ni vet vilka ni är!

Lånade idag ut Switchblade Romance till ett par goda vänner, lite synd för jag kände egentligen för att se om den ikväll. Fantastisk film som definitivt håller vad den franska originaltiteln (Haute Tension – High Tension) utlovar. Spänning som går att rulla mellan fingrarna tills att den smulas sönder och faller ner på golvet. Franska nya vågen De Luxe alltså. Hur hade Goddard hanterat Terror-genren?

Förresten, Gud har återuppstått och satsar på DVD för hela slanten, storslaget börjar han släppa engelsktextade Robbe-Grillet titlar. Först ut är La Belle Captive. Köp!

2 reaktioner till “Först ut”

  1. Ja, jag har fått tillbaka den och ja: den är fucking fantastisk!

Kommentarer inaktiverade.