Attol

Nu är han igång igen, tänker ni väl nu. Men jag tänker fan inte ge mig, således skickar jag ännu ett mail till Lotta Lotass, då de tidigare tydligen inte kommit fram. Allt jag begär är egentligen bara ett JA, eller ett NEJ. Ska det vara så svårt?

Hej Lotta,

Jag har läst din bok ”Min röst skall nu komma från en annan plats i rummet” och då jag fann den intressant skulle jag vilja bearbeta den till ett manus för film. Får jag det?

Om det låter bra så får du höra av dig för ett noggrannare formula för hur jag har tänkt mig det hela samt en kort beskrivning av vem jag är och hur jag verkar.

Ödmjukast,
Magnus Blomdahl

En kommentar till “Attol”

  1. Jag håller på med teater i en amatörteatergrupp.. vi skulle vara med i p3 för några månader sen och spela upp ett teaterstycke. Vi tänkte spela en scen ur Lotta Lotass ”Samlarna” men de fick vi inte för Lotta! Hon ville ha massa pengar. snåljåp.. hoppas de går bättre för dig! haha

Kommentarer inaktiverade.