Teori

80-talets skräckvåg drog ett tjockt svart streck under ångesten man betalade för att vara levnadsglad, vilket i klarspråk betydde att man var lite för glad i att kopulera, dricka billigt öl och i värsta fall även nyttja narkotiska preparat såsom Marijuana. Gjorde man detta lite för mycket och passionerat inom denna genre under denna tidsera kunde man ge sig fan på att aldrig vakna upp igen och gjorde man ändå det så var det i stympat skick. Fredagen den 13e, The Burning och Black Christmas. För det var så det var och det var så det fortsatte: hedonismen skulle kuvas. Att knulla runt var fel. Och, nu kommer svaret på gårdagens fråga, det har vi kyrkan att tacka för. Det är därför som flickorna i Ginger Snaps inte bara genomgår en vanlig sexuell förvandling utan en lyckantropisk sådan där de drabbas av smak för blod och extrem hårväxt. Och det är därför som sugna oskulder slaktas på löpande band i Cherry Falls.