Sjuk film?

Den nya tidens skräck exploderar med Toe Tag Pictures rasande August Underground trilogi. Tre riktigt fula fiskar som jag egentligen inte kan rekommendera till någon, filmer som osar av ondska och som ger sig fan på att beröra å det grövsta. August Underground levererar med seriemördargenren som bas men blandar även in incest, porr, nekrofili och vomit-gore. Någon story att hänga upp sig på existerar inte utan filmerna är genomgående fokuserade på att uppvisa mänsklig nihilism på ett så seriöst och autentiskt sätt som det bara är möjligt, någon humor existerar inte. Obehagligt visst, men även intressant. När våldet på film ständigt är på jakt efter äkthet och effekterna knappt går att urskilja från verkligheten, hur blir då den reella verkligheten? JT Petty tar upp dessa frågor i sin film S&MAN (Sandman). Han intervjuar bland annat Fred Vogel (AU), diverse psykologer och sexologer om risken med filmvåldets strävan att efterlikna världen som den ser ut idag. Det snackas snuff (filmer där människor dör på riktigt) och det snackas specialeffekter. Tråkigt nog har jag inte sett filmen, då den inte fått distribution ännu, så någon recension kan det tyvärr inte bli. Men frågorna den ställer är intressanta och den är definitivt värd att hålla utkik efter!

Slutligen, Six Feet Under går i graven med hedern i behåll, så skönt att den läggs ner när den är som bäst. Absolut det finaste som någonsin skådat insidan av en TV.