En frisk fläkt

Werner Herzog är alltid så uppmuntrande. Även hans blogg. Här kan man läsa om hans favoritkex, teknikens under och vännen Glübe. Roligast blir det när den senare kommer upp på tapeten:

…to my friend Glübe, precisely because he does not listen to me. He plans on making a documentary on people named “Toby.” This will prove to be yet another personal debacle for him, but what can I say? To remain friends I must lie to him. “A charming idea, Glübe.”

Ja ni förstår ju. Hoppas inte Glübe läser bloggen, fast han kanske inte är så känslig. Undrar om han har en egen blogg? Måste kollas upp. Herzog är ju annars en av de coolaste människor som finns och hans fäbless för det genuint oäkta dokumentära fascinerar. Det ska bli kul att se hans senaste film. En storfilm med Christian Bale i huvudrollen: Rescue Dawn.

Ni har väl sett Grizzly Man?