Midsommar

Veckans idioti: Sam Raimi antyder att en Evil Dead 4 är på g … låt oss hoppas att det bara är ett illvilligt rykte framställd av ngn utan vare sig ryggrad eller hjärta. Det skulle aldrig fungera. Spider-Man filmerna har förstört honom, delvis på ett trevligt sätt men filosofin han idag bär med sig hade aldrig gått att integrera med den äldre skolan av splatter som han så kompetent redovisade för då. Och trädvåldtäkter är förresten ett stort NEJ idag!

Avnjöt Wes Andersons The Life Aquatic with Steve Zissou i morse och blev positivt överraskad. Mest för att det inte var den film jag förväntat mig. Den var vemodig och vacker, inte alls rolig och genomironisk som jag hade trott. Vissa scener fick mig att vänta med att svälja kaffet tills att det blivit kallt och jag märkte det knappt! Vissa, andra, scener fick mig bara att må väldigt, väldigt bra. Samma känsla jag fick av Science of Sleep, ungefär.

Midsommar rullar annars på med ett stort hål i fickan och lagom bra väder. Jag har kommit på mig själv med att tänka tankar om att aldrig mer bada utomhus, jag gillar det helt enkelt inte. Problemet ligger i den chock vattnet ger mig när det klämmer åt om min kropp. Det kvittar om vattnet är mer än ljummet, kylan är ändock närvarande och det är inte roligt längre. År har passerat sedan jag kände mig tvungen att imponera, på någon.

2 reaktioner till “Midsommar”

  1. Självklart kommer man att se den, men jag tror inte att de kommer gå att jämföra med de första 2 på lååånga vägar.

Kommentarer inaktiverade.