Nystart

Midsommar flöt på som en het ström. Den varvade leda och skräck med diverse visdomsord kontra befängda banaliteter. Jag tänkte på det jag åt och drack så gott som det bara gick, men en röst ville ständigt göra sig hörd, det var min framtids röst och den röt.

Snart kommer jag att starta upp mitt företag igen. Jag längtar tillbaka till de dagar då jag ägnade mina fria minuter åt att beställa in märkligheter från andra länder för att sedan lägga upp dem på min hemsida för att sedan inte sälja ett jävla skit … Totalt sålde jag nog ca 25 filmer. Men det var inte det som var grejen! Pengarna var inte skälet, kulturen var vad jag brann för och vad jag fortfarande älskar så storslaget. Så bered er på en explosion inom de närmsta månaderna. Gråt nu! Senare kommer det ej att finnas maken till tid. Puss.