Wessss

Wes Craven låter någon vid namn Dennis Iliadis regissera remaken av Last House on the Left och står själv för producerandet. Craven säger att den nya versionen kommer att vara den gamla trogen men lite mer realistisk!!! Hur tänker mannen då? Jag kan bara tänka mig att det är de jobbiga buskisinslagen de kommer att skära bort. Han mumlar även lite lågt om att People Under the Stairs ska besökas igen … Wes gamle kompis, lyssna på mig nu: Hills Have Eyes remaken var en lyckoträff, unik på alla sätt och vis, du behöver inte pressa lyckan tills att den prompt vänder och blir till olycka. Varuti ligger förståndet i att återskapa alla dina filmer som redan är bra? Gör om Deadly Friend istället, den kan ju knappast bli sämre.

Har funderingar på att börja med musik. Inte trummor utan kanske ngt man kan spela på tangentbordet, piano kanske eller elbas. Jag kommer snart lägga upp ett par låtar på myspace och länka till dem. Kanske kommer man att hamna på listan. Topplistan alltså.