Uppföljare

En The Lost Boys uppföljare kanske skulle ha känts aktuell då någon gång på 80-talet, men nu? Skit samma vad man tycker det är en på gång i alla fall: The Lost Boys: The Tribe (bättre än The Lost Boys 2 i alla fall). Osäkert är dock om titeln den här gången syftar på vampyrer eller de två Coreysarna, Haim och Feldman, som tydligen gör comeback i denna film. Klart är även att Tom Savini ska bidraga med effekter och det är väl ändå bra kan man tycka, man lär ju slippa CGI effekter.

Montreal festivalen Fantasia är slut … synd att man inte var där … de visade Redsin Towers, S&Man och Zoo. Positivt är att man kanske kan hoppas på lite DVD releaser snart.

Jag känner doften av frukt och bär överallt, den har förföljt mig i flera år. Är det körsbär, eller hallon, eller jordgubbe? Så mycket som att det är ett läppbalsam vet jag och att det inte kommer från mina läppar.