Mitt andra jag

Emma Gray gillar inte filmer med gravida människor, det är bra. Tjockhet överlag gör sig inte på vita duken, med ett undantag: Arnold i Junior.

Sunshine har nu släppts på import, Doomsday och Halloween kommer snart, solen skiner och jag har äntligen fått igång mitt mailkonto igen!

Och för alla er som inte älskar film så kan jag rekommendera Filmkrönikan, snart skrämmande nära dig. Denna gång med Navid Modiri som Andrea Reuters sidekick. Modiri borde vara runt 24 år, älskar politik, Fight Club samt regissören Hayao Miyazaki. Enastående. Modiri har ett minst sagt grumligt förflutet, han verkade aktivt på betalsidan Sourze.se, fick jobb på P3 Frank och stormade sedan igång det egensinniga bandet Navid Modiri och Gudarna (funderingar om namnbyte pågår förslagsvis just nu). Vad ynglingen vet om film har jag inte en aning om men det har väl antagligen SVT, troligtvis så vet han allt om regissörer såsom: Andrey Iskanov, JT Petty, Fred Vogel, Jörg Buttgereit, Dario Argento, Michele Soavi, Alexandre Aja, Lucio Fulci, John Cassavetes, Harmony Korine, Jean Rollin, Jess Franco. För annars är inte jag speciellt intresserad och då förstår inte jag hur följande citat kan få tryckas: målet är att det ska finnas något för alla filmtyper i Filmkrönikan (SVD). Ett mål kan ju för fan inte vara ett mål om man inte har en tanke på att eftersträva det till 100 % (vilket man så klart aldrig kan).

I alla fall så kommer man även sända 3 st fördjupningsavsnitt på vardera 1 timme, hade varit intressant om bara inte hela grejen luktat så gammalt och unket, man vet ju redan att följande ämnen kommer att tas upp: Bergman, Stockholms Filmfestival och något så exotiskt som asiatisk film … låter jag bitter? tro fan det, jag känner mig lurad av den publika service som allt mer ofta exkluderar finsmakare som mig. Jag skulle faktiskt uppskatta ett program om film som vågar handla om film och inte bara om topplistan. Något för den nya tiden kanske?

6 reaktioner till “Mitt andra jag”

 1. Grattis Emma!

  Du har lyckats skriva världens längsta mening i ditt första inlägg.

  Basic skrivkunskap någon?

 2. Vilka filmer om, med eller av gravida ligger dig närmast om hjärtat?

 3. I det här fallet handlar det ju inte om att du skrivit om mig, det handlar ju om att du faktiskt fullständigt förvanskar något jag skrivit. Du skriver att jag inte gillar filmer med gravida människor – något som 1) är helt taget ur luften och 2) inte det minsta sant.

 4. Jag har inte kunnat lägga upp dina kommentarer då det inte är jag som lägger upp kommentarer. Nu när jag förklarat detta vill jag be dig om ursäkt för allt jag skrivit om dig, det var inte min mening att uppröra.

 5. Men du, istället för att inte ta med min kommentar kanske du ska ta bort de direkta dumheterna i själva inlägget?

 6. När jag nu egogooglar mig in här på din sida för andra gången får jag istället för att som första gången läsa något häpnadsväckande korkat om att jag är ofärdig med min egen sexualitet för att jag inte som du gillar Black Snake Moan, läsa något häpnadsväckande korkat om att jag inte gillar filmer om/med gravida för att jag inte gillar På smällen.

  Basic läsförståelse, någon?

Kommentarer inaktiverade.