25 år kvar

Nöjesguiden kommer med ett 25årsjubileumsnr. lite kul med tanke på att de faktiskt gjort en del roliga saker sedan starten 1982, inte alltid lätt att komma ihåg om man ser till dagens upplaga. Roligast av allt är delen där de där snälla och elaka intervjuar David Cronenberg:

Nöjesguiden: Många av dina filmer tycks handla om att hantera att vara ledsen.
David Cronenberg: Ledsen? Det var intressant.
Nöjesguiden: Killen i ”Flugan” var typ ”Hallå, jag är en fluga. Men livet fortsätter.”

Med reservation det roligaste som någonsin tryckts.

Jag minns mig ha sagt: Nöjesguiden är den enda tidning jag kan tänka mig ödsla pengar på … Kommentaren var avsedd som komisk, då Nöjesguiden ju är gratis, men ingen uppfattade detta utan ignorerade min blygsamma komik och därmed mitt sköra jag. Sedan blev det som det blev …