Herzog på tapeten

Werner Herzog-feber råder lite överallt. Hans namn dyker upp titt som tätt, bland annat hos Christina och Tomas på Voccine, hos Adam och Sam på Filmspotting och inte minst så verkar Magnus på den här bloggen ha en speciell relation till honom. Till råga på allt så fyller den levande legenden 65 år idag. Så grattis Werner!

Jag ser verkligen fram emot att se hans senaste spelfilm Rescue Dawn och jag har också varit väldigt nyfiken på Grizzly Man en längre tid. Men jag vill faktiskt börja i någon slags rätt ände med hans filmskapande så när jag besökte den underbara butiken Movieline i Göteborg införskaffade jag denna box. Det ska bli spännande att sätta tänderna i hans och Klaus Kinskis galenskap. Jag tror det ska fungera som en vettig inkörsport, eller vad tror ni? Vad mer borde jag se?

Vill också passa på att välkomna Shamim Mayanja till bloggen. Familjen blir bara större och större och det känns riktigt bra. Välkommen!

Publicerat av

Oskar Dahlbom

Filmintresserad medievetare bosatt i Lund. Ursprungligen från Gotland. Nybliven pappa till världens finaste Gusten.

3 reaktioner till “Herzog pÃ¥ tapeten”

  1. Oj, det hade verkligen varit roligt men jag kommer tyvärr inte att besöka huvudstaden på ett tag nu. Men är man i Stockholm ska man självklart passa på. Tack för tipset!

    Initiativet med Psykfilm är verkligen hur spännande som helst. Jag hade väldigt gärna varit där när ni såg Pianisten och gästades av Johan Cullberg..

    Keep up the good work!

  2. Ett bra tillfälle att se Grizzly Man är på onsdag 12 september, då psykologer tittar på film visar filmen på Street, Hornstull. 19.30 börjar det. Efter filmen blir det samtal med psykiatern David Eberhard. http://www.psykfilm.com

Kommentarer inaktiverade.