Björnen sover

Owen Wilson försökte ta sitt liv, nu vet vi att han har det djup som krävs för tung komik. Jag har alltid gillat honom och det är inte bara på grund utav hans näsa utan det är hans slöa, sävliga, uppsyn som jag trillar dit på. Ni vet: är han där egentligen? Skådespelar han eller är det på riktigt?

Owen har gjort en massa bra filmer, vissa bättre än andra tex Starsky & Hutch och Shanghai Noon (rätta mig om jag har fel). Det är självklart att en komikens fanbärare även sörjer och hänger sig åt passionerade drömmerier som vanliga människor, jag unnar dig verkligen detta Owen, men snälla räcker det inte med att du skär dig lite lagom i armarna som alla andra deprimerade. Jag vill inte mista dig.

Från en favorit till något mer av en parasit: Saw 4 har premiär i oktober, vilket känns helt befängt med tanke på att alla i den ursprungliga serien dött, men så blir det ju när pengar ska till att skördas: krystat och överdrivet. Jaa, jag vet vad ni tänker: den där Magnus, vad han håller på det är ju just såna filmer han brukar tycka om. Och ja, det stämmer, men gränsen måste dras någonstans. Snygg hemsida i alla fall, www.saw4.com.

Läste just den här artikeln om Argentos kommande Mother of Tears och får på köpet info om att dottern Asia medverkar i Abel Ferraras senaste Go Go Tales. Asia + Abel + en Rotweiler, som Asia kysser, lika med sant.