En bild på mig

Slötittar på nicholson i Antonionis The Passenger. Fenomenal film för just det ändamålet, man kan ha den på i bakgrunden som en sjysst tapet och bara längta efter en kompetent 70-tals box och Barcelona. Mmm, jag kommer att somna in snart och drömma sköna myskodrömmar om espionage, hemliga paket i förbjudna skåp, vita lerhus, cigaretter och skarpladdade pickadoller.

Nya skräckisen Hatchet verkar rätt underhållande, på ett befriande neandertalsaktigt sätt, kolla bara in trailern här och förförs av ännu ett lyckat fall av inavel på film. Påminner lite om den brittiska dokumentären som 4an visade igår om dumma tonåringar med tandproblem. Det var härligt när en av dem blottade sitt svarta avlopp till hål och närmast skröt om att hon åt minst 2 kg socker i veckan, fascinerande. En hade glömt tandtråden och fått sk äppelskruttständer … De kan det där med dokumentärer britterna, det och skräckfilm då.

Här kommer förresten en bild på mig, tyvärr är jag varken naken eller iklädd häxhatt:

me.jpg