Gubbslem

Roth är igång igen med filmen Trailer Trash, eller film och film, det kommer att bli en fullängdare fylld till bredden med en massa fejktrailers. Känns lite trist faktiskt. Visst konceptet funkade bra i Grindhouse, mycket bra till och med, men här känns det bara mossigt och krystat. Tydligen kände Roth att inspelningen av Thanksgiving var så rolig att han fick mersmak. Jag hade hellre sett en Hostel 3 men det är jag nog tyvärr rätt ensam om …

Råkade halka in på Argentos MySpace sida där han yttrar sig rätt roligt och extremt om både vackra kvinnor och Lucio Fulci. Argento som alltid tyckt om att ta livet av sköna damer i nöd, på film alltså, hävdar att han mycket hellre tar livet av dessa än fula kvinnor … Han är för rolig gubben, vet precis vad man ska säga för att få världen på fall.

För övrigt har jag startat en Rädda Örnarna grupp på FaceBook. Bli medlem idag, imorgon kan det vara försent!