Brorsan går hem

Och när man trodde sig ha fått nog av billiga svenska filmer om förtappade pojkar och flickor så kommer Brorsan Såsett och bevisar motsatsen! Dålig budget, droger, mediokert skådespeleri och bara bröst i en lagom dos kanske låter som en dålig idé, men det är det inte, det är bara gött.

Hoppas dock att Björn Oscarsson satsar lite mer på stämning i fortsättningen, för det är det han är bäst på, de rent dialogdrivna scenerna tenderar att bli smått komiska, vilket kanske inte är meningen. Reservation för alkisarna på bänken då såklart. Men på det stora hela bra driv i berättandet, sköna referenser (ninjafilmer och Miike sitter ju aldrig fel) och en rätt vågad sexscen + nätporr. Sedan är det ju också så jävla starkt att ro iland en film på ca 70 min utan någon rejäl uppbackning, pengamässigt sett. Tanka hem filmen själva och se vad ni tycker (ligger uppe på pirate bay)

OBS! Gårdagens djur var gräshoppa, samma som idag alltså.

En kommentar till “Brorsan går hem”

  1. Gött att du gillade vår film :D
    Håller med om att många dialogdrivna scener blev lite sisådär (svårt att filma dialog), fast det mesta av dialogen är meningen att den skall vara komisk på ett eller annat sätt.
    Ännu en gång, grymt kul att du gillade den, trots brister!

    /Patrik

Kommentarer inaktiverade.