Jag skäms!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att mina utlovade bloggar har uteblivit. Har följt er andra under hela min resa men själv har det inte blivit ett enda ord skrivet. Har den senaste månaden rest runt med en ryggsäck på ryggen i norra Amerika och Kanada. Men nu är jag hemma igen så nu skall jag nog kunna plita ner ett par rader emellanåt.

Har sett en hel massa filmer men endast en som är värd att berätta om. INTO THE WILD. Ni måste se den. Två timmar och tjugo minuter och jag satt som klistrad hela tiden. Och när den var slut var jag frestad att gå runt biografen och köpa en biljett till nästa visning på en gång. Den var otroligt fängslande och väldigt vackert filmad. Att den sedan är baserad på en sann berättelse gör den så otroligt mycket bättre. Så nu måste jag leta reda på boken.

Roligt är också att den knasiga dokumentär jag jobbade på förra året kommer att visas på Amsterdam Film festival i November/December. Borde bli intressant =)

Sedan fick jag lite tips om Kanadensiska – fransktalande komedier. Hmm, kanske kan vara värt att kika på. Bara jag hittar någon med vettiga subtitles…

Några idéer?

Frid