Paul Schraders näst bästa

Ännu ett tips för er som tänkt att gå på Filmfestivalen. Paul Schraders The Walker är väl värd att se: snygg, kall och cynisk, på ett avslappnat och underhållande sätt. Känns lite annorlunda för att vara just Schrader, hans filmer brukar ju i regel vara lite solkigare, lite fulare. Denna var dock jävligt snygg och Woody Harrelson i rollen som The Walker bjöd på ett spel värdigt en kung och så satt man då själv där med hål i strumporna och kände sig ovärdig, en rätt angenäm känsla. Woody, det gjorde du bra, inte lika bra som i Natural Born Killers, men nästan. Paul Schraders bästa är dock ännu en av hans första filmer, Hardcore. Hård rulle i ruffiga porrfilmsmiljöer samt lite snuff, hi hi.

En kommentar till “Paul Schraders näst bästa”

  1. Jag vill bara tacka för en fantastiskt blogg. Jag har fått hela min psykavdelning att följa denna fantastiska resa mot sanningens hjärta.
    En invänding bara, varför saknas dagens djur vissa dagar? Det kanske att varit mer genomförbart att införa veckans djur. Och varför är inte alla djur som porträtteras vara ätbara. Vem fan äter en yeti? Och hur äter man en yeti. Det var bättre förr när gräshopporna porträtterades.

Kommentarer inaktiverade.