Nördarnas revansch

Eagle vs Shark (som visas på Stockholms filmfestival) är en Nya Zeeländsk film som ska handla om underlig kärlek mellan två nördar Lily och Jarrod. Lily jobbar på en snabbmatsrestaurang. Varje dag klockan 12 kommer Jarrod dit och Lily gör allt för att han ska se henne. Efter en fest dit alla kommit klädda som sitt favoritdjur och där huvudevenemanget är en tv-spelsturnering inleder de klumpigt en relation. Det hela blir mer och mer idiotiskt då Jarrod också har en vendetta mot en översittare från tidigare som han tränar för att kunna ”boxa upp”. Och som i nördarnas värld har han med sig hela området och diverse nördkompisar. En bra insyn i nördarnas flippade hjärnor skulle nog sportfånarna säga. 

 

Denna film känns riktigt påtvingad då humorn varken går hem eller känns nära för mig. Det är en nördarnas revansch film om kärlek mellan två uddisar som är totalt boring. Jag får verkligen flashbacks från gymnasietiden då nördarna var nördiga men inte var det något att fira som dom gör i den här filmen. Mer än så kände jag inte för filmen. Alla som tycker att den här filmen är bra är väl nördarna själva. Jag kan nog se den här filmen gå hem hos folk som kanske känner igen sig i dom här två karaktärerna. Och sen vill jag bara tillägga att kärlek kan vara en komplicerad affär, inte bara för nördarna.

2 reaktioner till “Nördarnas revansch”

Kommentarer inaktiverade.