Vi ser allt!

Ni vet själva hur det är när man sitter där, klistrad framför en film man har väntat på i evigheter. Och det börjar bra. Skådespelarna är helt rätt, musiken märks knappt då den flyter in i handlingen och ljudeffekterna är perfekt timade. Men så smyger den sig in. En sekund så är den borta. Man har knappt haft tid att märka det. Misstaget. Och så ligger det där och gnager under resten av filmen. Ibland måste man till och med gå tillbaka och kolla om man hade rätt. Och så är hela upplevelsen förstörd. Ibland kan man komma förbi det och gå vidare. Men man glömmer aldrig.Det finns så ofattbart många sidor om alla filmmissar som gjorts genom tiderna. Men det var egentligen inte det jag hade tänkt ta upp. Det som fick mig att ta upp det till och börja med var Terminator. De flesta filmfantaster vet att James Cameron (dir) kom på idén till triologin när han hade en dröm där en robot från framtiden jagade honom. Så jag började fundera på hur många filmer som faktiskt kom till genom en dröm som någon haft!?(om någon har några exempel så vore det kul att veta)Söta drömmar