Filmbranschen älskar gangsters

Filmbranschen, precis som musikbranschen verkar gilla gangsters. I dessa branscher får ordspråket all publicitet=bra publicitet en egen innebörd. Kommer ihåg när hip-hop stjärnan Snoop 1993 arresterades för mordförsök och under den det tiden sålde mer skivor än någonsin (ca 5 miljoner ex med debut 1a). För att kapitalisera på detta släppte han även en video och soundtrack till låten murder was the case that they gave me (också debut 1a). Många som hade sett honom på nyheterna angående anklagelserna om mordförsök blev nyfikna på vem denna Snoop Dogg var och detta drev upp intresset för honom enormt till att han nu anses vara en legend och även såkallade god father of hip hop (att han också är en fd gängmedlem och knarklangare har inte heller skadat hans gangsterimage). Därefter har han fått agera farlig gangster i otaliga amerikanska filmer. Tupac Shakur och 50 Cent är andra exempel på påstådda gangsters som har fått stora filmroller pågrund av deras gangster status oberoende av om den är sann eller inte.. Sedan att de även är hip-hop succéer hjälpte också eftersom det var bl.a där man fick lära att dom hade blivit skjutna 15 ggr eller nåt för sina gangsterdåd.

Att Ken Ring nu söker sig till filmbranschen är inte så konstigt med tanke på just dessa stereotyper, i Sverige bland annat skådisen Liam Norberg i filmen Sökarna (som påstås ha gjort filmen med värdetransportrån pengar), Pablo Roberto i filmen Stockholms Natt (som var en värsting på Kungsan och misshandlade folk mm). Ken ser ju sig själv som en gangster så då är det självklart att han själv tycker att han skulle vara grym för en filmrulle, helst en gangster rulle antagligen. Men frågan är väl.. har han några referenser? Ja det beror väl på vad man menar med referenser.. För att jag hörde från en producent som har jobbat med honom tidigare under en produktion att han typ ”mordhotat henne”. Hon vart tydligen riktigt skraj och beskrev honom som skissofren och mentalstörd. Något hon ursäktade med att han kanske gick på droger. Hur som helst det är ju synd att hon hoppade av projektet för att annars skulle ju hon kanske varit intresserad av att jobba med honom igen. Men jag tror ändå att det finns hopp för Ken Ring. Filmbranschen har alltid älskat och kommer alltid att älska gangsters. Sen om dom är äkta eller inte spelar nog ingen roll så länge dom uppfyller stereotypen. Ciao

2 reaktioner till “Filmbranschen älskar gangsters”

  1. Förstår inte att man orkar hata på andra hela tiden, skaffa nått som ni kan lägga energi på istället för att klaga på andra.

    piiis…..

Kommentarer inaktiverade.