Dagens fråga

2003 inleder Alexandre Aja den franska nya skräckvågen med Haute Tension. En brutalt spännande sadism, så simpel, så effektiv. Denna film öppnar portarna till Hollywood och han erbjuds möjligheten att göra en ny verison av Wes Cravens The Hills Have Eyes. Lyckligtvis tackar han ja och fullkomligen krossar originalet, hur ofta händer det egentligen? The Hills Have Eyes står sig fortfarande som den bästa remake någonsin!

Idag ligger trailern för hans nya film Mirrors uppe på nätet. Det handlar om speglar, grymma jävla speglar som vill slita dig i stycken. Trailern lovar gott, smakar mumma och Aja kommer att få ännu en hit!

[youtube _NKA–4h-Kg]

Avslutar med ett par frågor. Jag har aldrig sett Lost men ändå förstått att serien utspelar sig på en ö och att en väldigt tjock pojke spelar en av huvudrollerna. Och i just dessa konstateranden ligger frågan. Om serien utspelar sig på en (öde?) ö och innehar en väldigt tjock pojke i en av huvudrollerna, hur kommer det sig att hans tjockhet är konstant?

Det blev inte ett par frågor, bara en.

Dagens djur: gris.