Kärleksfilmer, yes way

Har senaste tiden inte gjort så mycket. Jobbat lite med casting, kollat på ströfilmer på tv, och kollat in vilka filmer som går på bio. Mycket science fiction verkar det som. Ville se sex and city men missade den. Har förresten också hört att Ken Ring skriver film manus.. hört att den ska handla om bengen spanar.. cutta dom i ryggen och ta en spliff. Slut. Emma Munthe Gray spelar såklart bengen. Men men lite seriöst så har jag börjat tycka mer och mer om att se på kärleksfilmer. Det var inte precis mina favoritfilmer tidigare men nu har jag börjat uppskatta dom lite grann. Men det enda jag inte gillar är han Hugh Grant.. han är så himla trist, både till utseendet och romantiskt om ni förstår vad jag menar. Han är överhuvudtaget inte så sexig som dom vill att vi ska tycka. Men men smaken är som baken, delad. Ciao

4 reaktioner till “Kärleksfilmer, yes way”

  1. Oh well. Fortsätt slösa energi på att tycka att jag är keff så mycket du vill. Have fun!

  2. Haha vad snackar du om… jag tycker att du är rätt keff och det har inget med förortish att göra gumman. Snacka om självupptagen..

  3. Du kan verkligen inte släppa att jag tyckte att det var stökigt på en filmvisning på Förortish va? Och för att vara någon som tycker så väldigt illa om ”backstabbing” tycker jag att du ägnar dig lite väl mycket åt det själv. Eller, har jag fel? Jag sa att det var stökigt på en filmfestival där du var projektledare, vilket jag också sa tydligt till dig på plats. Du har sedan kallat mig ”blattepåhoppare”, ”nån som trivs bäst på Glamour-galor” och påstått att jag klagat på att jag inte fick någon mat på Förortish och lite vad som fallit dig in. Skärp dig.

Kommentarer inaktiverade.