Kontroversiella överraskningar

Sommarens stora överraskning måste bara vara teen-slashern All the boys love Mandy Lane. Om ni inte tror mig så spana bara in den tyska postern. Ooootroligt snygg! Och filmen är ännu bättre … recension kommer snart här på Film.nu

Mandy Lane

För de som kan med kan jag rekommendera (kanske är fel ord) Lucifer Valentines senaste … ehh … film? En timmes slagfärdigt polismaterial är det i alla fall och har man inte ett sinne som är vidöppet så behöver man inte bemöda sig. ReGOREgitated Sacrifice är, och kommer nog att vara så ett bra tag framöver, det mest groteska man kan blanda upp sitt psyke med idag. Och frågan som alla skribenter (jag räknar mig faktiskt som en sådan) måste ställa sig är om man överhuvudtaget ska uppmuntra en film av detta slag. Personligen är jag för en diskussion om extrem film och det som ligger bortom det extrema. För det är en mycket intressant genre (skräckfilmen), med en mängd subgenres som bara blir fler och fler. Skräckfilmen är säkerligen den genre som har mest forum på Internet idag, det finns väl knappast några som hänger på drama eller action sidor, varför är det så? Visst görs det en hel del skit, en hel del! Men när det klaffar så blir det så bra. Ja, ja … jag ska inte bli långrandig, inte ikväll iaf. För er som är intresserade av att läsa mer om Lucifer Valentine så kan ni klicka här.