Egge älskar att hata krokodiler

Ikväll ska jag se på Greg Mcleans senaste film Rogue. Mclean slog igenom stort för ett par år sedan med outback mardrömmen Wolf Creek. Mycket talar för att Rogue är ännu bättre … för det första så handlar det om en stor jävla krokodil med smak för människoblod, för det andra så är det min kompis Egges favoritfilm, tätt följd av Lake Placid 2 och Lake Placid 1. Egge älskar krokodilfilmer, han räds döden i deras tomma ögon och ser sin besatthet som ett terapeutiskt krig. Riktigt så är det inte för mig, alltså inte specifikt. Jag tycker bara väldigt bra om monsterfilmer dock utan ngn bakomliggande rädsla eller fobi.

[youtube C6QSy4ZBwKg]

5 reaktioner till “Egge älskar att hata krokodiler”

 1. Jag drar mig ur diskutionen här. Du verkar ju vara helt förvirrad och jag vill inte medverka till attt förvärra ditt tilstånd.
  Återgå du till ditt insektsliv och låt oss sanna konstnärer och krokodilfilmälskare få kommentera i fred.
  Skäms!

 2. Namedropping- schnamedropping…

  ”Daggan” verkar vara på ett inslaget spår som besserwisser (aka ”cinast”) sedan blev utskrattad för att han inte kunde somna utan sin monchichi på konfirmationslägret. Jag tycker uppriktigt synd om dig!

 3. Du verkar ju vara dum i bollen dojjan. Det står ju klart och tydligt att han gillar tvåan mer än ettan och inte tvärtom.
  Utöver det är din kommentar en orgie i meningslös namedropping som ingen är intresserad av.
  Hoppas verkligen vi riktiga cinaster slipper fler idiotiska kommentarer från dig.

 4. Egge verkar sakna alla koppar i skåpet. Det är omöjligt att tycka mer om Lake Placid 1 mer än 2an. Själv har jag avnjutit dessa med viss skepsis efter att fastnat för Luis Llosas mästerverk ”Anaconda – When you can’t breathe you can’t scream” där Ice Cube går rakt in mitt hjärta. J-Lo gör också en stark insats som hon dessutom fick både ALMA och Saturn award för (bästa kvinnliga skådespelare 1998).

 5. Den där egge verkar ha finfin smak även om jag personligen tycker Lake Placid 1 är bättre än tvåan.

  Annars måste jag säga att det är är höjden av meningslöshet att läsa om vilka filmer du kommer att se i framtiden. Så intressant är inte ditt lilla insektsliv.
  Så är det.

Kommentarer inaktiverade.