100 spänn bortkastat

Jag skrev tidigare om hur jag hade köpt filmdvd:er på gatan när jag var i uganda. Man kunde alltså köpa 7-10 filmer på en och samma dvd och då kom dvd:en med ett fint fodral, bilder och hela köret. Kvalitèn och ljudet är så klart inte det bästa men man vänjer sig efter ett tag. En av dvd:erna har jag sett och det gick ”bra”. Då plockar jag fram en annan dvd och det visar sig att den dvd:en som skulle ha 7 olika filmer endast visade en film och det var samma film. Jag hade lite svårt att tro att någon skulle kunna göra något sånt (göra allt det där för att sedan bara visa en film) så jag klickar på alla möjliga knappar och kommer fram till en och samma film fastän det visar 7 olika. Så frustrerande. Så jag provar en sista grej. Jag klickar på utforska och märker då att alla filer har exakt samma storlek. Det kan ju inte gå. Och när jag använder ett annat program och klickar på filmerna så kommer det upp samma jävla film. The Last king of Scotland haha.

3 reaktioner till “100 spänn bortkastat”

  1. Haha. Hmm jag tyckte Forest Whitaker var suverän som skådespelare iaf. Kanske därför dom kopierade den 7 ggr:).

Kommentarer inaktiverade.