Rysare

Jag såg en riktig rysare på bio förra veckan! Den var spännande från början till slut, ingen tvekan om saken. I övrigt var den förutsägbar, dåligt regisserad, lamt spelad och hade det värsta slutet man kan tänka sig… Vad jag såg? Jo, fotbollsmatchen mellan Sverige och Ryssland!

Att se en fotbollsmatch på bio var annars en häftig upplevelse. För det första, man får helt enkelt inte större tv än så! Vidare slipper man den stökiga stämningen på puben, och man slipper förödmjuka sig själv genom att somna i sin egen tv-soffa under en avgörande match…

Det var faktiskt häftig stämning i biosalongen, större delen av publiken hade (som sig bör) klätt sig blågult, och det tutades och skreks friskt genom hela matchen. Man behövde inte sitta tyst för en gångs skull helt enkelt. Och jag blev glad över att det var så blandade åldrar som sökt sig dit. Många barn kom med sina föräldrar, en hel del ungdomar kom i stora gäng, och så en och annan gubbe i 60-årsåldern som vågat sig på något nytt.

Men nog hade det varit en höjdare om våra gossar bara hade spelat fotboll i stället för sengångarboll… Då hade vi fått gå på bio ännu en gång, och se en ännu mer spännande kvartsfinal!

2 reaktioner till “Rysare”

  1. Tråkigt, ja smaken är väl som baken antar jag. Personligen tycker jag att inget är tråkigt i en biosalong.

Kommentarer inaktiverade.