Oumbärligt om The Dark Knight

Det är omöjligt att inte sugas in i Weird Science när man väl har börjat. Sidan är närmast allsmäktig vad gäller att starta oumbärliga diskussioner och sedan bearbeta dem till klimax genom att låta kommentatorsfunktionen gå varm när det verkligen gäller och gäller gör det ofta.

The Dark Knight har varit uppe på tapeten ända sedan premiären, tom tidigare, och ventilerats värre än ett skarpladdat korsdrag. Allt från Batmans mörka röst till Jokerns återkommande ”ärranekdoter” och däremellan biokomplex / Blu-Ray. Häromdagen satte Kjell Häglund spiken i kistan med ett av de bästa inläggen på mycket länge. Läs det (och övriga inlägg gällandes The Dark Knight) i sin helhet här och imponeras!

Från det ena till det andra. Snälla, någon där ute (eller där uppe) hindra mig från att se på Anaconda 3, själv har jag inte den motståndskraft som krävs … David Hasselhoffs karisma är för stark.

[youtube 0njPx6uVrx4]