Årets bästa film är här!

Har ni förresten sett Al Pacino och Robert De Niros senaste film Righteous Kill? Om inte: GÖR DET! Det är en galet vacker (och våldsam) förbjuden snutfantasi där kön går före fall och eldskraft alltid först.

De båda rävarna spelar två bröder som sedan treårsåldern engagerat sig i incestuösa lekar med varandras kroppar. Men tiden går och köttet åldras. Det är dags för dem att ta steget mot en mer mogen kärlek, polisiärt sett alltså, och försonas med tanken om att en av dem kommer att sluta allena.

Det handlar om livet och döden och två gamla gubbars kärlek till varandra och andra gubbar. Hur det är att vara polis i en hård, brutal, stad där nästan alla är våldtäktsmän, mördare eller tidelagsdyrkare. Och så är 50 Cent med … Han är grym!

Righteous Kill är en fim för män om män och en liten bit om en tant (40 år iaf?) som tänder på ondska. Är man inte man så ska man ge fan i Righteous Kill! Most people respect the badge. Everybody respects the gun. Yeahh! Tamigfan det bästa jag sett sedan Clintan stod och svor i tre timmar i Heartbreak Ridge.