Hellboy II – måste bara säga en sak

…att är det bara jag som reagerade?? Eller är det så att det var ok, att det inte spelade någon roll? Var det ingen annan som tänkte att den där babyn som Hellboy kastar upp i luften när han slåss mot skogsguden, är inte den lite väl lik en dataanimerad trädocka? DEN ÄR JU SÅ DÅLIGT GJORD SÅ JAG BARA JAG VET INTE VAD!!?

Eller är det någon slags charm att vissa personer är sämre gjorda än den första The Sims versionen?

Kan någon förklara….varförvarförvarför min idol Guillermo del Toro lät bebisen vara som den var och varför Hellboy som ung inte rör läpparna och det samma gäller flera av varelserna de möter…tom Abe kändes lite stel (som spelas av Dough Jones som spelar Pan och även the pale child eating man i Pan’s labyrint-coolt va?) Blev faktiskt besviken. Annars var filmen grym. Verkligen.